TORTISSIMO.HU
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Halloween-Karácsony

Boszi

Boszi

Mézes sütemény kiszúró
Anyaga: fém
Származási ország: EU
Mérete:7 cm

260.00 Ft Kosárba
Halloween kiszúró készlet/M90650

Halloween kiszúró készlet/M90650

4 darabos kiszúró készlet
Anyaga:műanyag
Származási ország:Kína
Tartalmaz:kalap,szellem,ház,tök

890.00 Ft Kosárba
Halloween tök /3D

Halloween tök /3D

Anyaga: műanyag
Származási ország:UK
Mérete:12 cm x 11 cm
Könnyű kezelhetősége miatt gyorsan tudjuk süteményeinket kivágni.
Nemcsak a formát adja, 3D hatásával a felületre is képez mintát,így könnyebben tudjuk díszíteni.
Csak a széleket és a szemet vágja ki, a szájat nekünk kell végig vágni.

1990.00 Ft Kosárba
Kiszúró/Szellemek 13035

Kiszúró/Szellemek 13035

Anyaga: rozsdamentes acél
Tartalma: macska, 3 különböző szellem
Méretek: 8x8x2 cm; 8,5x8,5x2 cm, 6x5,5x2 cm, 7x8x2 cm
Tisztítása: Semleges folyékony mosogatószerrel mossa el! Kerülje a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát!
Ajánljuk: az ünnepi sütéshez - Halloweenra, gyerekeknek, szülinapra, partikra, egyéb alkalmakra, ajándékba

990.00 Ft Kosárba
Smartflex Blackvelvet

Smartflex Blackvelvet

Színe: fekete
Rugalmas, könnyen kezelhető dekorációs massza.
Alkalmas burkolásra, figurák elkészítésére,
muffinokhoz, tortákhoz.
Egyedülálló megjelenést biztosít tortáidnak.
Kiszerelés nettó: 700 gramm/ vödör
Származási ország: Magyarország
Cikkszáma: SMB070

Azonnali elérhetőség
1790.00 Ft Kosárba
Smartflex Velvet/ Orange

Smartflex Velvet/ Orange

Rugalmas, könnyen kezelhető dekorációs massza.
Alkalmas burkolásra, figurák elkészítésére,
muffinokhoz, tortákhoz.
Egyedülálló megjelenést biztosít tortáidnak.
Vanília izű
Kiszerelés: 700 gramm/ vödör
Energia-es tápérték lOOg-ra:
1641 KJ/388 kcal
Zsir:6,26 g ebbol telitett zsirsavak 5.29 g
Szénhidrát: 82,41 g ebbol cukor 73,23 g
Fehérje < 0,20 g
Natrium < 0,01 g
Só:<0,03 g
Speciális diéta informaciók:
Alkalmas laktóz érzékenyeknek: igen
Alkalmas gluténérzékenyeknek: igen
Származási ország: Magyarország

1590.00 Ft Kosárba
Minden jog fenntartva, 2017
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz